Τρίτη 16 Δεκ 2014

Αυγά ποσέ με σάλτσα μπίρας ΑΛΦΑ Strong

maintanos_ingredients

Λατρεύουμε τις καλές πρώτες ύλες. Αυγά του χωριού, φρέσκο ζυμωτό ψωμί, καπνιστό σύγλινο, πικάντικη γραβιέρα, κριθάρι. Κριθάρι ελληνικό που τιμάμε δεόντως σε κάθε γουλιά της μπύρας AΛΦΑ Strong. Δοκιμάσαμε αυτή την υπέροχη lager των 7 βαθμών και θέλαμε τη μεστή, ελαφρά πικρή γεύση της σε ένα αγαπημένο μας φαγητό. Αυγά ποσέ με σάλτσα μπίρας.

maintanos_alfa_strong

Και οι 12 μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας γίνονται εξολοκλήρου από ελληνικό κριθάρι, που παράγεται από έλληνες αγρότες και ακολουθούν μια 100% ελληνική διαδρομή, από το χωράφι στο ποτήρι. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η πρώτη και η μόνη ελληνική ζυθοποιία που η διαδρομή των προϊόντων της είναι 100% ελληνική.

maintanos_egg

Fact: Ήξερες ότι υπάρχουν 43 ποικιλίες κριθαριού; Κι όμως υπάρχουν και η καλλιεργήσιμη έκταση του κριθαριού υπολογίζεται σε περίπου 235.000 στρέμματα. Από τις 43 δοκιμασμένες ποικιλίες, οι 15 έχουν μπει συνολικά στην παραγωγή. Πρόκειται για ποικιλίες που προσαρμόζονται καλύτερα στο ελληνικό κλίμα και παρουσιάζουν καλή συμπεριφορά κατά τη διαδικασία της βυνοποίησης και της ζυθοποίησης, δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για αποδοτικότερη παραγωγή.

maintanos_syglino

maintanos_feat

#12grbeers

Τη συνταγή του Μαϊντανού για τα αυγά ποσέ με σάλτσα μπίρας ΑΛΦΑ Strong, θα τη βρεις εδώ.