Πέμπτη 31 Οκτ 2013

Falafellas

felafellas22 copy

Ο Γιώργος είναι φωτογράφος και ο Άρης μηχανικός αυτοκινήτων. Λίγο τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, λίγο η κατάσταση στα επαγγελματικά και των δυο τους, άνοιξαν το δρόμο στη δημιουργία του Falafellas στον πεζόδρομο της Αιόλου.

Το έψαξαν αρκετά, πριν καταλήξουν στη συνταγή που θα ακολουθήσουν. Επέλεξαν να κατευθύνουν τη γεύση προς τη Μεσόγειο και να σερβίρουν το falafel με αραβική πίτα, η οποία σου αφήνει περιθώρια να απολαύσεις τη φρέσκια σαλάτα, τις μελιτζάνες και το ταχίνι της γέμισης. Βέβαια, όπως μας είπαν, falafel μπορείς να φτιάξεις με όποιο όσπριο θες. Αλλά τα παιδιά το φτιάχνουν με ρεβίθια. Παραδοσιακά.

Μας μίλησαν για τους πελάτες τους, για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που τους έχουν δείξει άνθρωποι για τους οποίους το falafel αποτελεί οικεία γεύση, εξ’ αιτίας της καταγωγής τους, αλλά και χορτοφάγοι. Μας μίλησαν, ακόμη, για τη γειτονιά του Falafellas που δειλά δειλά ξαναζωντανεύει, αλλά και τα σχέδιά τους να παρέχουν υπηρεσίες delivery στο άμεσο μέλλον, με ποδηλάτες.

Τα υπέροχα falafel του Γιώργου και του Άκη μπορείτε να τα απολαύσετε στο χέρι, σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος, καθημερινές και Σάββατα, ώρες καταστημάτων.

 

falafellas01 copyfalafellas03 copyfalafellas04 copyfalafellas06 copyfalafellas10 copyfalafellas11 copyfalafellas17 copy

 φωτογραφίες: Νιλέτα Κοτσίκου

 Falafellas :: Αιόλου 51 :: τηλ. 2103239809