Τετάρτη 20 Μαι 2015

Φουάρ

 

 

maintanos_barΤο Φουάρ δεν θα το συναντήσεις τυχαία μπροστά σου. Θα πρέπει να το ψάξεις, να εντοπίσεις το στενάκι που οδηγεί στο ροζ νεοκλασικό και να ανέβεις την στριφογυριστή σκάλα που σε οδηγεί στον πρώτο όροφο. Δύσκολο; Στον Χρήστο Πότσιο δεν αρέσουν οι εύκολες λύσεις.

maintanos_boozeΕστιατόριο, bar, gallery, club καταφέρνουν και συνυπάρχουν στον χώρο χωρίς να «ενοχλεί» το ένα το άλλο. Το concept του Φουάρ στηρίζεται στην all day διασκέδαση που ξεκινά με καφέ και lunch break για να τελειώσει με cocktails και βραδιές αφιερωμένες σε αγαπημένα συγκροτήματα.

maintanos_booze2

maintanos_portrait

maintanos_couch

maintanos_diningΑν υπάρχει όμως κάτι που μας κερδίζει περισσότερο από όλα στο Φουάρ, αυτός είναι ο αστικός κήπος του: Μία μικρή πράσινη όαση με θέα τον αττικό ουρανό.

maintanos_fouar

maintanos_tables

0_maintanos_spicesΤο Φουάρ αγαπά την ασιατική κουζίνα και φροντίζει να την υπηρετεί σωστά και χωρίς υπερβολές. Έτσι, τρώμε spring rolls, σαλάτες, stir fried λαχανικά, noodles, πάπια, pork steak αλλά και πιάτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, σολομό και burger. Και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

1_maintanos_

2_maintanos_noodles

3_maintanos_wok

4_maintanos_hot

5_maintanos_assembling

6_maintanos_dishΛογικές τιμές θα βρεις και στο bar, όπως επίσης και κλασικά cocktail – το Zombie είναι ένα από αυτά.

maintanos_food

 

Φουάρ, Χριστοπούλου 6 & Μητροπόλεως 73, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3211 381