Τετάρτη 29 Οκτ 2014

Heineken Open Athens

IMG_2144

Τις προάλλες συζητούσαμε εδώ στον μαϊντανό ποιά ήταν η τελευταία φορά που κάναμε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, κάτι απρογραμμάτιστο βρε παιδί μου. Σιγή είχε πέσει πάνω από τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Και τότε αποφασίσαμε να πάμε μία βόλτα χωρίς να ξέρουμε πού θα μας βγάλει. Κάτι σαν την #openathens εμπειρία της Heineken ας πούμε.

1

Η φάση ήταν «πήγαινε με όπου θέλεις ταξιτζή», αλλά ο υποψιασμένος taxi driver Γιάννης, μάλλον ήξερε ότι πεινούσαμε και είχαμε όρεξη για μία ακόμη foodie ανακάλυψη στην πόλη.

IMG_2154

Η αλήθεια είναι ότι σε όλη την διαδρομή δεν μας είπε λέξη για τον προορισμό, μας κέρασε όμως παγωμένες μπύρες – λες και διάβαζε την σκέψη μας – και μας άφησε να παίξουμε και να φωτογραφηθούμε με τα props που βρήκαμε στο αμάξι. Μέχρι που φτάσαμε και ο Γιάννης έσπασε τη σιωπή του. Η δική μας έκπληξη ήταν το ταϋλανδέζικο εστιατόριο Rouan Thai. 

IMG_2152

Ο κύριος Παύλος και η ταϋλανδέζα σύζυγός του κυρία Marina Noi μας περιποιήθηκαν και με το παραπάνω.  Curry puffs, σούπα vermicelli, phanaeng beef και πάπια με τσίλι και μπαμπού για να μπούμε στο νόημα της ταϋλανδέζικης κουζίνας.
IMG_2148

Κι αφού φάγαμε του σκασμού και το ευχαριστηθήκαμε, αυτό που έχουμε να πούμε, είναι πως σε κάθε προκλητική φάση της ζωής αρκεί ένα καυτερό ταϋλανδέζικο και μια παγωμένη μπύρα για να τα αλλάξει όλα!
 

Rouan Thai: Νοταρά 131, Πειραιάς, 210 4294494